06 360 888 60

Bel voor informatie

Over Zettense opslag units 

Ik ben Frank Tenback, eigenaar van Zettense opslag units. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met firma Zouten (voluit Zettense opslag units Tenback en Nieboer). In 2005 begon ik met mijn eenmansbedrijf met de verhuur van opslagruimtes, garageboxen en stallingen aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. 

Hedendaags wordt enkel de naam Zettense opslag units gehanteerd. Naast de verhuur van circa 1200 m2 aan opslagruimtes kunt u nu ook stallingen, opslagcontainers en garageboxen bij ons huren. In totaal beslaat het hele terrein circa 7000 m2. In oktober 2014 is Zettense opslag units flink uitgebreid door de plaatsing van tien garageboxen. Deze worden veelal gebruikt voor de stalling van auto's. 

Toekomst

In de toekomst zou ik graag deze uitbreiding willen voortzetten, tezamen met de hulp van mijn kinderen. Mijn kinderen zijn bedrijfskundig en bedrijfseconomisch opgeleid en zullen in de toekomst bijdragen aan de verbetering en de voortzetting van het bedrijf. 

Toegang

De toegang tot een opslagruimte, opslagcontainer en/of stalling is onbeperkt. U kunt 24/7 bij uw gehuurde item, van te voren bellen is niet noodzakelijk.

Ligging

Zettense opslag units is ideaal gelegen. Het terrein bevindt zich naast de afslag van de A15 Zetten/Andelst. Daarnaast vindt u aan het einde van de straat het treinstation Zetten/Andelst. Hierdoor is het terrein erg goed te bereiken. 

Regels

Wij willen u graag mededelen dat Zettense opslag units criminele activiteiten niet ondersteunt.

Zo nemen wij de telefoon niet op bij afgeschermde nummers en staan wij niet open voor mensen met  " groene vingers ".

De kernwaarden die wij binnen onze organisatie hanteren en die wij ook aan onze huurders willen meegeven zijn: eerlijkheid, betrouwbaarheid en gemoedelijkheid. 

Asociaal gedrag wordt niet getolereerd. Bij associaal gedrag wordt de huur opgezegd.

Wij nemen geen contante ( huur ) betalingen aan. Iedere huurder kan alleen betalen via een bank overschrijving.

Wij verhuren niet aan auto handelaren.

Inschrijving van uw bedrijf bij de K.v.K. op ons adres is niet toegestaan.
Met vriendelijke groet,

Frank Tenback
Eigenaar Zettense opslag units