06 360 888 60

Bel voor informatie

Stallingen

Wij verhuren bij Zettense opslag units diverse stallingen, zowel binnen als buiten. Deze stallingsplaatsen zijn ideaal voor het stallen van motorvoertuigen, campers, mini busjes, boten of eventuele kraampjes.

Soorten stallingen

  1. Buitenstalling auto
  2. Buitenstalling aanhangwagen of camper
  3. Buitenstalling boot (op trailer)
  4. Buitenstalling busje
  5. Garagebox voor 2 auto’s
  6. Ruime betonnen garagebox 1 auto

Onze buitenstallingen zijn niet overdekt er is geen ruimte om aan uw voertuig te sleutelen. Deze parkeerplekken zijn alleen bestemd voor stalling. Het is ideaal voor het plaatsen van geschorste voertuigen. Wilt u wel bij ons komen sleutelen, dan adviseren wij om een garagebox te huren in plaats van een stallingsplaats.

Mocht u bij ons huren, dan kunt u bij ons onbeperkt gratis en zelfstandig uw voertuig komen brengen en halen (24/7).

Voor de buitenstallingen geldt een minimale stallingstermijn van één maand, met een minimale opzegtermijn van één hele kalendermaand. Daarnaast hanteren wij een borg van drie maandhuren per stalling. Dit bedrag betaald u bij het brengen van uw voertuig.

De garageboxen (binnenstallingen) hebben hun eigen voorwaarden. U kunt bij ons uw voertuig of dergelijke binnen stallen in een opslagruimte of een garagebox. U kunt onder deze kopjes ook terecht voor meer mogelijkheden. Onze garageboxen en opslagruimtes zijn voorzien van elektriciteit en brandblussers.

Wij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven. Hierbij vermelden wij wel dat inschrijving van de KvK op het adres van Zettense opslag units niet is toegestaan.

Garagebox voor 6 auto's met verdiepingsvloer