06 360 888 60

Bel voor informatie

Opslagcontainers

De opslagcontainers van Zettense opslag units zijn ideaal voor de opslag van inboedel, huisraden, gereedschap en voorraden. Het is een goedkopere en kleinere optie voor onze opslagruimtes. Het zijn goed onderhouden zeecontainers, zonder elektriciteit. Ook is het een erg aantrekkelijke optie, vanwege de mogelijkheid om voor slechts een korte periode te huren.

Soorten opslagcontainers

  1. Opslagcontainer 20 ft
  2. Opslagcontainer 40 ft

Wij verzoeken onze huurders een eigen slot aan de opslagcontainer te hangen, waarvan wij één sleutel in bewaring nemen in verband met calamiteiten of periodieke controles door overheidsinstanties.

Mocht u bij ons een opslagcontainer huren, kunt u deze ten allen tijden zelfstandig bezoeken (24/7). Als extra service zijn wij ook bereid om een van onze containers bij een door u gewenste locatie te plaatsen en deze weer op te halen tegen een meerprijs.

Voor de opslagcontainers wordt een minimale huurtermijn van één maand gehanteerd, met een opzeggingstermijn van ook één hele kalendermaand. Deze korte minimale huurtermijn is ideaal voor mensen die voor een kortere termijn bij ons willen huren, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing.

Wij vragen een borg van drie maandhuren, die u na afloop van de huurovereenkomst terug krijgt (min eventuele betalingsachterstanden).

De opslagcontainers mogen gebruikt worden voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Echter vermelden wij hierbij wel dat inschrijving bij de KvK op dit adres niet is toegestaan.