06 360 888 60

Bel voor informatie

Opslagruimtes

Zettense opslag units verhuurt geïsoleerde opslagruimtes, ideaal voor de opslag van inboedel, voorraden en motorvoertuigen. Ze kunnen ook gebruikt worden om in te klussen. Bij al onze opslagunits heeft u de mogelijkheid om uw auto of aanhangwagen de ruimte binnen te rijden. Elke opslagruimte is namelijk voorzien van een dubbel openslaande deur.

Typen geïsoleerde opslagruimtes

  1. Opslagruimte van 35 m2
  2. Opslagruimte van 70 m2
  3. Opslagruimte van 80 m2

Voor uw veiligheid zijn er brandblussers in alle opslagruimtes geïnstalleerd. Daarnaast kunt u uw deur van de opslagruimte voorzien van een eigen slot. Een extra sleutel van dit slot levert u in bij ons. Wij houden van elke huurder een sleutel in bezit in verband met calamiteiten of periodieke controles door overheidsinstanties.

Mocht u bij ons een opslagruimte huren, dan kunt u deze ten allen tijden zelfstandig bezoeken (24/7).

Opslagruimtes worden verhuurd op basis van een flexibel huurcontract. Dit houdt in dat voortijdige opzegging onder voorwaarden mogelijk is. Het huurcontract loopt automatisch af na 12 maanden, maar uiteraard kan deze termijn in overleg worden verlengt. Daarnaast hanteren wij bij Zettense opslag units een borg ter hoogte van drie maandhuren. Deze borg krijgt u bij afloop van de huurovereenkomst terug (min eventuele betalingsachterstanden). Alle huurprijzen voor de opslagruimtes zijn exclusief water- en stroomkosten en gemeentelijke lasten.

De opslagruimtes mogen gebruikt worden voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Echter vermelden wij hierbij wel dat inschrijving bij de KvK op dit adres niet is toegestaan. Mocht u bij ons huren, dan kunt u 24/7 zelfstandig bij het door u gehuurde item. Vooraf melden dat u langskomt hoeft bij ons niet.

Opslagruimte 35m2 met verdiepingsvloer

Opslagruimte 70 m2 met verdiepingsvloer