06 360 888 60

Bel voor informatie

Garageboxen

Bij Zettense opslag units kunt u diverse soorten geïsoleerde garageboxen huren, ideaal voor de stalling van motorvoertuigen en voor de opslag van voorraad, materiaal, huisraad en gereedschap.

Soorten garageboxen

  1. Garagebox voor 2 auto’s (opslagruimte 35m2)
  2. Garagebox voor 1 auto met verdiepingsvloer
  3. Ruime betonnen garagebox 1 auto

Onze ruime betonnen garageboxen zijn prefab garageboxen, deze hebben de beste isolatie en zijn onze nieuwste aanwinsten binnen het bedrijf. Voor uw veiligheid hebben wij in alle garageboxen brandblussers geïnstalleerd. Onze betonnen prefab garageboxen zijn al voorzien van een slot. Echter vragen wij voor de overige garageboxen zelf een slot aan de deur te hangen. Een extra sleutel van dit slot levert u in bij ons. Wij houden van elke huurder namelijk een sleutel in bezit in verband met calamiteiten of periodieke controles door overheidsinstanties.

Mocht u bij ons een garagebox huren, dan kunt u deze ten allen tijden zelfstandig bezoeken (24/7).

Let op! Elke garagebox heeft zijn eigen specificaties en huurvoorwaarden, neem daarom een kijkje onder de verschillende soorten garageboxen.

Wij verhuren de garageboxen aan particulieren en bedrijven. Hierbij vermelden wij wel dat inschrijving van de KvK op het adres van Zettense opslag units niet is toegestaan.

Zoekt u een goedkope opslagruimte voor inboedel? Neem dan ook eens een kijkje onder ‘Opslagcontainers’! Hier vindt u onze goedkopere variant van onze opslagmogelijkheden.

Garagebox voor 6 auto's met verdiepingsvloer

Garagebox extra groot 10 bij 3.5 m voor 1 auto met verdiepingsvloer