06 360 888 60

Bel voor informatie

Ruime betonnen garagebox 1 auto

Een extra brede, extra diepe en extra hoge garagebox ideaal voor het parkeren van een auto en zelfs een busje. Verder ook geschikt voor de stalling van andere motorvoertuigen en de opslag van voorraad, materiaal en gereedschap. Deze prefab garageboxen zijn van beton en hebben een mooi afgewerkte witte binnenkant. Vanwege de aanwezigheid van elektriciteit is het mogelijk om aan uw motorvoertuig te sleutelen.

Specificaties

 1. Doorrijhoogte: 2,46 m
 2. Doorrijbreedte: 2,41 m
 3. Diepte: ca. 6 m (buitenmaat)
 4. Toegang: kanteldeur
 5. Voorzien van ventilatieroosters tegen condensvorming
 6. Voorzien van (kracht)stroom en verlichting met eigen verbruiksmeter
 7. Voorzien van een brandblusser
 8. Voorzien van metalen gesloten afvalbak

Huurvoorwaarden

 1. Contractduur: 12 maanden
 2. Verlening: drie maanden voor afloop van de huurovereenkomst opzeggen, anders automatische verlenging. Daarna opzegtermijn van drie maanden.
 3. Borg: ter hoogte van drie maandhuren, deze krijgt u na afloop van de huurovereenkomst terug (min eventuele betalingsachterstanden)
 4. Huurprijs: 150 euro per maand*
 5. Inschrijving bij de KvK op ons adres is niet toegestaan

*Dit bedrag is exclusief stroomkosten en gemeentelijke lasten. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW en voor bedrijven is dit bedrag exclusief BTW!

Al onze garageboxen mogen door zowel particulieren als bedrijven worden gehuurd. Mocht u bij ons een garage huren, dan kunt u deze ten allen tijden zelfstandig bezoeken (24/7).

Zoekt u een goedkope opslagruimte voor inboedel, gereedschap of voorraden? Neem dan ook eens een kijkje naar onze opslagcontainers!

Terug

Stel een vraag over dit object: